Viszonteladó partnereket keresünk

Magyarország teljes területéről viszonteladó partnereket keresünk pirotechnikai termékeink forgalmazására. Elsősorban olyan, jelenleg is kiskereskedelmi üzlettel bíró vállalkozásokat keresünk, akik a meglévő termékkörük mellett, a kínálatuk bővítése céljából forgalmaznánk termékeinket.

 

Miért érdemes csatlakoznia?

 

Engedje, meg, hogy öt fontos érvet sorakoztassunk fel amellett, hogy miért érdemes kibővíteni a termékkínálatát tűzijátékokkal, kisebb pirotechnikai termékekkel.

 

1. Vonzó árrés

Kifejezetten magas árrést, helyenként 30-40 százalékot tudunk partnereinknek felkínálni. Ez jóval magasabb, mint nagyon sok egyéb területen. A pirotechnikai termékek értékesítése egyszerű, így könnyű árbevételt realizálni.

2. Nem fenyegeti az online értékesítés veszélye

A pirotechnikai termékek iránti kereslet évről-évre nő. Ugyanakkor a törvényi előírások miatt az ilyen jellegű termékeket hagyományos futárszolgálattal nem lehet kiszállítani.

Mit jelent ez?

Egyszerűen azt, hogy egy cég vagy kiépíti a saját futárszolgálatát – ez valljuk be, nem reális – vagy bolthálózatot hoz létre. Ez Önnek azért lehet fontos, mert egész egyszerűen a legtöbb iparágat érintő online értékesítés, a webáruházak extrém alacsony árai (hiszen nincs jelentős fenntartási igényük és költségük, amelyet egy hagyományos boltnak meg kellene fizetnie) ezen a piacon nem jelenhetnek meg.

3. Könnyű tárolhatóság

A pirotechnikai termékek kis helyet foglalnak, nem igényelnek rendkívüli odafigyelést. Meghatározott mennyiségig a törvényi előírások betartása mellett kényelmesen tárohatóak.

4. Hosszú szavatossági idő

Nem kell a szavatossági idő lejárta miatt aggódnia, mert a tűzijátékok jellemezően több éves szavatossági idővel rendelkeznek, így Önnek bőven van ideje és lehetősége értékesíteni azokat.

5. Nem igényel komoly befektetést

Mivel nem várjuk partnereinktől, hogy milliós termékkínálatot tartsanak fent, ezért nem igényel hatalmas befektetést. Maguk a termékek forgalmazásához sem szükséges semmilyen extra befektetést megtennie, mint sok egyéb termékkörnél (legyen szó élelmiszerről, vendéglátásról, stb.)

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, úgy kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi email címen: info@tuzijatekvilag.hu, vagy az alábbi űrlap kitöltésével.