Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink a tűzijátékozáshoz való tanácsadástól kezdve a tűzijáték komplett megrendezéséig terjednek. A különleges alkalmakat még különlegesebbé teszi egy gyönyörű tűzijáték. Dobd fel az átlagos bulikat egy különleges műsorszámmal, aminek akár Te is lehetsz a porondmestere! Ha pedig csak nézni szeretnéd, akkor is rendelkezésedre állunk. Válogass össze az egyes termékekből egy látványos tűzijátéksorozatot, válassz csomagjaink közül, vagy rendelj meg egy teljes tűzijátékot. Rajtad áll, melyiket választod! Az alábbiakban bővebben tájékozódhatsz lehetőségeidről szolgáltatásainkkal kapcsolatban.

Tűzijáték rendezése

Vannak olyan események, amelyeket egy tűzijáték még tökéletesebbé tehet. Ilyen jeles eseményekkor olyan tűzijátékot érdemes megszervezni, amelyre mindenki emlékezni fog! Az igazán nagy és mutatós effektekkel bíró piroeszközök általában pirotechnikusi engedélyt kívánnak, átlagember nem lőheti fel őket. Szeretnél mégis ilyet megrendezni? Szólj nekünk! Mi igény szerint Veled választjuk ki, hogy miből álljon a tűzijáték. Jelentős tapasztalattal rendelkezünk kreatív, mindent megrengető tűzijátékok megrendezésében. Az effektek, a zene, a fellövés helye… mind számít abban, hogy milyen hatással lesz a nézőkre a tűzijáték. Bízd profikra a munkát, így Neked csak hátra kell dőlnöd és élvezned a műsort. Mi mindent megszervezünk Neked, kezdve a bejelentéstől az engedélykérésen át a szakszerű lebonyolításig, természetesen pirotechnikus jelenlétében.

Milyen alkalomra?

Számos olyan alkalom kínálkozik, amelyre ünnepélyes tűzijátékot szervezhetsz. Az alábbiakban találsz néhány ötletet. A sor természetesen végtelen…

Esküvő

A nászajándék kiválasztása nem egyszerű. Miért ne kaphatna az ifjú pár egy látványos tűzijátékot? Nem szokványos ajándék, pláne ha meglepetésként éri őket!

Céges rendezvények

Dobd fel valamivel céges partit, hogy ne fulladjon unalomba! Mi más lehetne jobb megoldás erre, mint egy hangulatfokozó tűzijáték? Mindenki odalesz a szervezőért!

Utcabál

Ha már egyszer bál, akkor az legyen rendesen megünnepelve! Egy nívós tűzijáték felteszi az i-re a pontot, így még évek múlva is ezt a bálat fogjátok emlegetni…

Falunapok

Minden falunapra illik tűzijátékot rendezni. De mi a helyzet akkor, ha a költségkeret nagy részét más dolgokra kellett költeni? Szerveztesd meg velünk a tűzijátékot, hogy igazán költséghatékony, ám annál látványosabb tűzijátékozást bonyolíthassunk le.

  Kérd egyedi ajánlatunkat! Figyelem! A tűzijáték megvalósítása hatósági bejelentés mellett történik, 15 nappal előre meg kell rendelni! A kiválasztott tűzijáték termékeket szakképzett pirotechnikus lövi el!

Egyedi tűzijáték

Lepd meg családtagod, barátaid egy saját magad által fellőtt tűzijátékkal! Mi mindenben segítünk: melyik fajtát hogyan kell fellőni, milyen szabályok vonatkoznak rájuk, milyen biztonsági szempontokat kell figyelembe venned, hogyan válassz helyet a fellövéshez, milyen aláfestő zenét érdemes bekapcsolni, és még ezer más kérdésben a rendelkezésedre állunk.

Milyen alkalomra?

Saját tűzijátékozáshoz nem kell feltétlenül Szilveszternek lennie. Van pár tippünk, milyen eseményekhez illik egy különleges tűzijáték:

  • Házassági évforduló
  • Eljegyzés
  • Szülinap
  • Névnap
  • Ballagás
  • Diplomaosztó
  • Házibuli
  • És még számtalan alkalom…

Kérd egyedi ajánlatunkat!